A virtuális térrel az ember ősi vágyából teljesül valami: segíti az embert, hogy az értékek elérésében és a közösség megélésében lazítson térbeli és időbeli kötöttségén. A járvány nagyon ráerősített az internet mindennapos használatára a munkában, a tanulásban, a családi, baráti kapcsolatokban.

A Faludi Ferenc Akadémiának is otthont adó Párbeszéd Háza kereste és keresi, hogy programjaiból mi és hogyan vihető át az internetes világba. Két dolog nagyon világos: a személyes jelenlétet nem pótolhatja mindenben a virtuális, de sok lehetőséget adhat azoknak, akik a programokon nem tudnak személyesen jelen lenni.

Felmérésünk azt célozza, hogy a Párbeszéd Háza őszi programjainak szervezésénél és lebonyolításánál a járvány alatti tapasztalatainkat barátaink, látogatóink és vendégeink javára minél jobban hasznosítsuk, különös tekintettel arra, hogy a járvány 2. hulláma már elért bennünket.

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim módon történik. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére, amely várhatóan 10 percet vesz igénybe.

A beérkező válaszokat a Párbeszéd Háza a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kialakított adatkezelési szabályzata alapján szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatvédelmi szabályzat innen tölthető le: https://parbeszedhaza.hu/article/adatkezeles

A válaszokat szeptember 15-ig várjuk.

A kérdőív IDE KATTINTVA érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük