Híreink: Faludi Filmklubok a Premier KultCaféban!

A Faludi Ferenc Akadémia 1995. óta szervez filmklubokat. Dokumentumfilmes és játékfilmes klubjai kétheti váltásban most a Premier KultCafé Örökmozgó termében lesznek megtartva szerdánként 18.45-től.

Aki kedvezményes áron szeretne jegyet vásárolni vetítéseinkre, annak szükséges kiváltania egy ingyenes tagsági kártyát a Faludi Ferenc Akadémián (1085 Budapest Horánszky utca 20., minden hétköznap 9.30-16.30-ig). Tagsági kártyával 800 Ft, utcáról 1000 Ft a mozijegy, melyeket közvetlenül a vetítés előtt tudnak kiváltani a helyszínen (Premier KultCafé, Örökmozgó terem 1085 Budapest Üllői út 2-4., bejárat a Baross utca 1.).

Korábbi híreink:

Örömmel jelentjük, hogy a 6.45 és DOKU Faludi filmklubok átmenetileg az ART+ moziban (korábban Örökmozgó, 1074 Budapest, Erzsébet krt. 39.) lesznek megtartva a szokásos időpontban: minden szerdán 18:45-től.

Az idei félév első alkalma október 7-én lesz, amikor Sándor Pál Régi idők focija című filmjét fogjuk megtekinteni. Műsorunk az alábbi oldalakon (Játékfilmklub, DOKU) elérhető!

Aki kedvezményes áron szeretne jegyet vásárolni vetítéseinkre, annak szükséges kiváltania egy ingyenes tagsági kártyát a Faludi Ferenc Akadémián (1085 Budapest Horánszky utca 20., minden hétköznap 9.30-16.30-ig). Tagsági kártyával 700 Ft, utcáról 900 Ft a mozijegy, melyeket közvetlenül a vetítés előtt tudnak kiváltani a helyszínen (ART+ Cinema).

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Faludi Ferenc Akadémia szervezésében levő filmklubok (6.45 játékfilmklub és DOKU filmklub) az Uránia Nemzeti Filmszínházban az esőzések okozta beázások miatt a félévben elmaradnak. Amennyiben 1-1 előadás megtartása mégis lehetségessé válik, arról itt a honlapon és a hírlevélben írunk majd.

Továbbá a bérletrendszer megszűnik. Akik kedvezményes jegyáron szeretnének vásárolni jegyet filmklubjainkra a helyszínen, azoknak ingyenes tagsági kártyát szükséges kiváltaniuk az Akadémián (1085 Horánszky utca 20.). A kártyák átvételének kezdetéről honlapunkon és hírlevélben fogjuk Önöket tájékoztatni!

Kérjük kísérjék figyelemmel az Akadémia és az Uránia Nemzeti Filmszínház híreit is.

Megértésüket köszönve,

a Faludi Ferenc Akadémia csapata